Чт. Бер 28th, 2024

В місті Івано-Франківську із 4-го по 7-е липня 2019-го року відбудеться Кубок Єдності-2019 з великого футболу/11 на 11/, в якому візьмуть участь футбольні збірні українців із майже 15 країн, що представляють свої діаспори із Англії, Німеччини, США, Чехії, Португалії, Іспанії, Польщі/Люблін та Вроцлав/, Ізраїлю/дві збірні/, Естонії, Латвії, Ірландії, Вірменії, Грузії, Канади, України.

Кубок Єдності-2019 пройде на центральному стадіоні міста «Рух», стадіонах «Наука»/колишній «Електрон»/ та «Хет-трик».

Ініціаторами проведення Кубка Єдності виступили організації української діаспори в світі. Співорганізаторами Кубка Єдності-2019 є Українська Всесвітня Координаційна Рада/Михайло Ратушний/ та міська рада міста Івано-Франківська/Руслан Марцінків/.

Партнерами Свята Єдності на сьогодні виступають Іспано-Українська Торгова Палата, Футбольний клуб ветеранів Прикарпаття, Федерація футболу ІФО та Прикарпатська правнича компанія, МО Global Ucraine/Віолета Москалу, діаспорні організації, партнери із України.

До складу Організаційного комітету входять також представники від всіх команд-учасниць, які репрезентують українські громадські організації в своїх країнах.

Також, в рамках турніру, буде проведено бізнес-форум задля напрацювання зв»язків із підприємцями Прикарпаття, України та тих країн, які братимуть участь у Кубку Єдності-2019.

Запрошуємо вболівальників та бізнесменів Прикарпаття до величного свята Єдності та футболу, потенційних спонсорів свята, а також всіх, кому подобається  народна гра футбол та кого цікавить європейська доля України!

Запрошуємо наших друзів із всіх країн світу та України! Вхід на матчі-безкоштовний!

До участі у святі також запрошені представники українських організацій в світі та українських громад із багатьох країн, таких як Світовий Конгрес Українців, а також українських міністерств та відомств, спортивних та футбольних структур, Торгово-Промислової Палати України, асоціацій підприємців України.

Серед запрошених-дипломати країн-учасниць Кубка Єдності-2019.

Протягом Кубка Єдності відбудеться установча нарада по створенню в Європі потужної української громадської організації, яка б змогла гідно репрезентувати Україну та новітню українську трудову міграцію в Європі в контексті викликів сьогодення, а також стала б лобістом Української держави в політичному та економічному напрямках. 

Наші контакти для участі в Кубку Єдності-2019 як учасники, партнери та друзі, а також для запитань:

+38 067 65 65 792 Вайбер/Ватсап

+34 670 720 149 Вайбер/Ватсап

ukrspainpalata@gmail.com  

Свій до свого-по своє!  Разом-сила!

Від імені Оргкомітету, Михайло Петруняк

Від admin_svitove