Пт. Бер 29th, 2024

Сьогодні рекордсменами в Україні та за її межами є понад 50-ти тисяч людей, кожен з яких є особливим і зробив щось надзвичайне. А це і спортивні досягнення, і вокал, і масові заходи, патріотичні проекти, унікальні колекції, вироби з дерева, металу, ювелірні вироби та багато-багато всього іншого. 

«Я щиро рада, що маю можливість представляти Книгу рекордів України уже понад 5-ти років і разом з Ігорем Підчібійєм, Олегом Іваненком, Юлією Бичай, Тетяною Розвадовською, Аліною Скомороховою та іншими нашими експертами і партнерами з різних областей України, вітати нових рекордсменів і презентувати українські досягнення на міжнародному рівні», – ділиться генеральний директор Книги рекордів України Ганна Крисюк.

Сьогодні рекордсменом України може стати кожен, хто має унікальні колекції, може організувати масштабні заходи, приготувати унікальні страви, виготовити великих розмірів предмети, їжу, споруди чи одяг, продемонструвати свої силові або вокальні здібності, зробити щось найнеймовірніше.

Для цього потрібно зайти на офіційний сайт національного проекту Книга рекордів України, заповнити реєстраційний бріф та відправити його на електронну пошту Книги і дочекатись зворотнього зв’язку.

Від admin_svitove