Чт. Бер 28th, 2024

6-го жовтня експертами національного проекту «Книга рекордів України» було зафіксовано новий рекорд у категорії «Спорт, досягнення».

Іван Єфанов – атлет, бігун, учасник марафонів та півмарафонів, ініціатор УЛЬТРАМАРАНУ 542 км заради життя, 26 вересня розпочав свій челендж і пробіг з Одеси до Києва.  Він подолав 500 км вздовж українських доріг містами та селами протягом 11 днів від пам’ятника Дюка де Рішельє до Майдана Незалежності, а також взяв участь у Wizz Air Kyiv City Marathon та пробіг  ще 42 км.

Метою марафону стала благодійна мета привернути увагу до проблем людей з обмеженими можливостями .

Нагадаємо, що цими вихідними, 5-6 жовтня, в Києві відбувся ювілейний 10th Wizz Air Kyiv City Marathon 2019, на старти якого вийшли рекордні понад 17 тисяч спортсменів з України та багатьох країн світу. У забігу на головній дистанції – 42,195 км – в цьому році взяли участь 2500 бігунів

10th Wizz Air Kyiv City Marathon – п’ятий етап біговій ліги Run Ukraine Running League 2019, яка об’єднує шість бігових заходів в п’яти містах України: Київ, Дніпро, Львів, Одеса та Запоріжжя. Також масштабне бігове захід країни має високий рівень сертифікації – п’ять зірок від Європейської легкоатлетичної асоціації.

Від admin_svitove