Чт. Бер 28th, 2024

Сьогодні відбулась ділова зустріч між представниками бізнесу та дипломатичних представників України та Пакистану за особистої участі Західа Мубашира Шейха- Посла Ісламської Республіки Пакистан в Україні та Геннадія Чижикова –  президента Торгово-промислова палата України / Ukrainian CCI.

В ході переговорів обговорили можливості співпраці у експорті з України : соняшникової олії, металів, деревини, а також імпорту тканин з Пакистану. Цікавими є можливості інвестування в іт сектор, енергетику, українські підприємства мясопереробної галузі та машинобудівну сферу про що вдалось переговорити під час зустрічі. 

Серед різних українських компаній, які провели ряд переговорів на можливість взаємодії і співпраці з Іранцями, були Україно-Угорська компанія East West Mentor UА і її директор Аня Крисюк, Україно-італійська компанія #B2Ukraine в особі директора Олега Береснева та інші власники компаній. 

За словами Ганни Крисюк, даний захід дав можливість зрозуміти в чому зацікавленість пакистанців до українського бізнесу, українського виробника, в яких напрямках можлива бізнес співпраця: «Спасибі Торгово-Промисловій палаті України, яка відкриває для українського бізнесу нові можливості і зв’язки».

Від admin_svitove